Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Általános információk

Jelentkezés:

A jelentkezés történhet személyesen irodánkban, telefonon (62/551-991), faxon (62/551-999), vagy e-mailen keresztül (info@montanatours.hu). A szolgáltatások lekötéséhez a teljes részvételi díj 40%-át kell előlegként befizetni. Nem személyes jelentkezések esetén ez történhet átutalással, vagy csekken. A rendelési számot/pozíció számot kérjük minden esetben feltüntetni. Ezekben az esetekben szükséges a meghatározott összeg befizetésének igazolása (faxon). A foglalások csak az előleg, illetve annak igazolásának beérkeztekor válnak érvényessé. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a teljes részvételi díj beérkezésének határideje az indulást megelőző 30. naptári nap, amiről külön értesítést nem küldünk.

Módosítás:

Szálláshely, illetve időpont módosítás, ill. a létszám csökkenés lemondásnak számít. Ebben az esetben az Utazási Feltételek lemondásra érvényes feltételei lépnek életbe. Kisebb módosításoknak bizonyos szállásoknál eseti díja van. Ennek mértékéről munkatársaink adnak felvilágosítást.

Elhelyezés:

Szálláshelyeinken kizárólag teljes apartmanokat, illetve szobákat értékesítünk. Apartmanos, vagy stúdióban történő elhelyezés esetén, a teljes apartman árat ki kell fizetni, függetlenül attól, hány fő veszi igénybe a szállást.

Azok a gyerekek, akik az utazás időpontjában betöltötték a 2. életévüket, teljes személynek számítanak (csak az apartmanos elhelyezésnél)

Ha vendégeink a megadottnál nagyobb létszámmal érkeznek, a fogadó partnernek jogában áll a szállásátadást megtagadni, felárat fizettetni a plussz személyre, illetve az apartmanokból kitiltani. Az említett esetnél minden felmerülő költséget és kellemetlenséget utasainknak kell viselni.

Az apartmanok két vagy több légtérből állnak, míg a stúdiók egylégterűek. Az apartmanok átvételekor kauciót kell fizetni, melyet elutazáskor kapnak vissza. Ha valami hiányzik, elromlott vagy kifogásolható a takarítás, akkor ezek költsége levonásra kerül a kaucióból. Az apartmanok tisztán kerülnek átadásra. Ha az apartman tisztasága kifogásolható, azt a megérkezéskor a kulcsátvétel helyén jelezzék. Az apartmanok konyha részét minden esetben tisztán, rendben kell visszaadni. A szálláshelyek minősítését az adott ország besorolása alapján közöljük. Az egyes országok besorolásai jelentősen eltérhetnek egymástól. Általában szállodáinkban az érkezés napján 14 órától, az apartmanokat és stúdiókat 16-20 óra között kell elfoglalni, amennyiben más időpontban érkeznek oda, legyenek szívesek tájékoztatni a helyi partnert, akinek neve és telefonszáma a részvételi jegyen szerepel. A szálláshelyeket általában reggel 10 óráig kell elhagyni. Az ettől eltérő szabályokat utastájékoztatónk tartalmazza.

Biztosítás:

Minden kedves Utasunknak javasoljuk a baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás megkötését. A részletekről és árakról érdeklődjenek irodánkban.

A részvételi díjak útlemondási biztosítást nem tartalmaznak. Fakultatív útlemondási biztosítás megkötésére a részvételi díj 5,5%-ának ellenében van lehetőség, az előleg befizetésével egyidejűleg.

Utazás:

Általában egyénileg történik, de több szálláshelyre csoportosan autóbuszt indítunk. Ezek feltételeiről érdeklődjön munkatársainknál. Különbuszokat, kérésre bármely országba, térítés ellenében tudunk biztosítani. Csak a saját szervezésű autóbuszos utazások biztonságáért és feltételeiért vállalunk felelősséget.

Leírásainkban igyekszünk a legcélszerűbb útvonalat megadni, de csak tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az aktuális útviszonyokat illetve utazási szokásait figyelembe véve Önnek egy másik lesz megfelelő.

Utazás előtt győzödjön meg gépjárművének megfelelő állapotáról és a szükséges okmányok (zöldkártya, kötelező biztosítás, nemzetközi vezetői engedély) meglétéről.

Kedvezmények:

Egyidejűleg azonos útra és időpontra történő nagyobb csoportos (min. 20 fő) jelentkezés esetén kedvezményt biztosítunk. Kedvezményünk csak abban az esetben jár, ha a csoport képviseletében egy személy tartja a kapcsolatot a Montana Tours Utazási Irodával. E személy (csoportvezető) feladata a csoport képviselete itthon és a külföldi utazás során. A csoportvezetőt külön jutalékban részesítjük. Gyermekkedvezmények mértékét a leírásokban találják. A gyermekkedvezmények számításakor az utazáskor az utazás megkezdésének időpontjában betöltött életkor számít.

Egyéb költségek:

Vannak szálláshelyek, ahol a részvételi díjon felül Utasainknak további költségeket (pl. áramfogyasztás, üdülőhelyi díj, végtakarítás) kell fizetni.

Katalógusban nem szereplő utak:

A katalógusban nem szereplő, egyéb szálláshelyekre is megszervezzük útját. Kérjen árajánlatot és irodánk 48 órán belül elkészíti azt. Ne feledje, legkedvesebb feladatunk a személyreszabás! Testre szabott utak kisebb/nagyobb társaságok, cégek számára is!

Síoktatás:

Sí, snowboard, carving oktatókat külön kérésre bármely területen, külön térítés ellenében tudunk biztosítani.
Telepített síoktató: a Hotel Mittagskogelben - Villach sírégió.

Telepített idegenvezető:

Magyar nyelvű telepített idegenvezető áll az egész szezonban utasaink rendelkezésére:
- Hotel Mittagskogelben - Villach sírégióban
- Forellenhofban - Brixental sírégióban

Útiokmányok:

Az útlevél / új típusú személyigazolvány érvényességét kérjük, időben ellenőrizze! Az útlevélnek az utazás megkezdését követően legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Számos országba való belépéshez vízum kiváltására van szükség. Kérjük, utazás előtt tájékozódjon az adott desztináció követelményeiről.

Amennyiben háziállatát is magukkal vinnék külföldi útjukra, állatútlevél vagy állatorvosi kiviteli igazolást beszerzésére van szükség.

Árainkat euróban adtuk meg. A forint árak tájékoztató jellegűek. (1 € = 295 Ft)

Befizetés euróban vagy forintban, a napi ERSTE deviza eladási árfolyamán.

Felhívjuk figyelmét az UTAZÁSI FELTÉTELEKRE, mely az utazási szerződés részét képezi

még töltünk