Rólunk

A Montana Tours Utazási Iroda Szeged egyik vezető utazási irodája, 1998 óta szolgálja ki a közönséget, vállalatokat és az intézményeket.

Cégnév: Montana Tours Utazási Iroda Kft.
Fő tevékenység: utazásszervezés
Székhely: 6720, Szeged Somogyi B. u. 20.
Alapítás: 1998. febr. 14.
Ügyvezető: Olasz Imola
MKEH regisztrációs szám: R-1687/ 1998/1999
Vagyoni biztosíték: Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

A helyi utazási piac egyik legtőkeerősebb, legdinamikusabban fejlődő utaztatója, amely mindenkor magas színvonalú, egyedülállóan komplex szolgáltatáscsomagot, minőségi terméket kínál, és az idegenforgalom összes szegmensében széles választékot nyújt egyéni, csoportos utasai, valamint vállalati ügyfelei számára. A Montana Tours az elmúlt közel 15 esztendőben mindvégig igyekezett megfelelni a hazai és nemzetközi idegenforgalmi piac igényeinek, szem előtt tartván a minőségi szolgáltatást, a rugalmasságot, valamint a versenyképességet kereslet és kínálat tekintetében. Sokoldalú szolgáltatása, minőség iránti elkötelezettsége és a szakértelem ötvözésének köszönhetően, egyre bővülő ügyfélkörrel büszkélkedhet. Az utaztatás bonyolult, naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak a megrendelő igényeire.

A cég rugalmassága biztosítja, hogy az eltérő szempontok ellenére is minden ügyfél személyre szabott, az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot kaphasson, melynek fontosságát több ezer elégedett utas is megerősítheti. Irodánk utazásszervezői a világ bármely táján és városában tudnak szállást foglalni, autót bérelni, továbbá on-line kapcsolatban állnak a nagy szállodaláncokkal, számos önálló szállodával és partnerirodával. Értékesítő munkánk és forgalmunk alapján kiemelt partnerei vagyunk a DERTOUR, Neckermann irodáknak, melyek útjait közvetlen on-line értékesítési rendszerrel foglaljuk.

Irodánk speciális utazásszervezője a téli sportoknak. Így az utazási piacon egy kiemelkedő és meghatározó saját szervezést és értékesítést foglalunk el, ezzel növelve és megerősítve, mint speciális területtel foglalkozó tour operator iroda helyét az utazási palettán. Önálló téli síkatalógussal jelenünk meg 15 éve. Kiemelkedő Ausztriába irányuló értékesítésünknek köszönhetően tagja vagyunk az Österreich Werbung, azaz Osztrák Idegenforgalmi Képviselet Top Ausztria Klubjának, melybe összesen csak közel 30 utazási iroda nyert tagfelvételt forgalmi adatok alapján.

Önállóan bérelünk Ausztriában – Tirolban – 2 szállodát egész szezonban, további szállodákban kontingenssel és közvetlen lekéréssel dolgozunk, beleértve Olaszország, Svájc és Franciaország síparadicsomait is. Így az ügyfeleknek a publikált áraknál jóval kedvezőbb, speciális áron tudjuk értékesíteni ezeket a szolgáltatásokat.

A naponta többször frissített www.montanatours.hu honlapunkon az érdeklődők megtekinthetik az aktuális ajánlatokat, akciókat, last minute böngészőben kereshetnek, repülőjegy árakat nézhetnek, katalógusokat és hírlevelet rendelhetnek meg, valamint sok-sok hasznos információhoz juthatnak az egyes úti célokról. Honlapunkon keresztül on-line intézhetik: repülőjegy foglalás, autóbérlés, szállodafoglalás, biztosításkötés.

A cég pénzügyi biztonságát saját belvárosi 100 m2 irodahelyiségünk terheletlen ingatlantulajdona is szavatolja. A Montana Tours gazdasági stabilitása egyben garancia az utazási szerződésekben foglalt kötelezettségek maradéktalan teljesítésére is. Külön erre szolgálnak kaucióink és vagyoni biztosítékunk. Az adózott nyereség csaknem teljes egészét újabb fejlesztésekre és az ügyfelek kényelmét szolgáló elképzelések megvalósítására fordítjuk.

Utasainkat különleges hangulatú környezetben, cégünk jelenleg 4 fő dinamikus és szakavatott munkatársa várja. 100 négyzetméteres reprezentatív belvárosi irodáját Szeged egyik legnagyobb és legtöbb szolgáltatást nyújtó utazási központjának tekintik.

Meggyőződésünk, hogy az emberek - az érthető árérzékenységen túlmenően - egyre inkább a megbízhatóság mércéjével választanak utazási irodát.

Szeretettel várjuk érdeklődését személyesen vagy telefonon, e-mailen!


Munkatársaink

Olasz Imola

Montana alapítója, ügyvezetôje. Ö foglalkozik az utazások szervezésével, katalógus árualap összeállításával, prospektus írásával, partnerek, az új szálláshelyek és utasok szervezésével. Az iroda összefogása mellett csoportokat is kísér, mint síoktató. Örökös ötletelô, és az álmok szívós megvalósítója.

Email: imola@montanatours.hu
Tel: +36 62 551 992
Mobil: +36 30 978 9161

"A tél mindig meghat, felfrissít. Nagyon szeretem. A Hó, jég, zúzmara csikorog, surran, zizzen a csend. Lágyvonalú ábrándok - ez a csipkehideg tél."

Vizinné Stephán Zsuzsa

 

Több évtizedes idegenforgalmi tapasztalatával erősíti az iroda ügyfélszolgálatát. Főként a repülős üdülések specialistája, legyen az akár nyaralás vagy téli egzotikum. Az utaztatás és nem utolsó sorban az utazás az Élete.

E-mail: zsuzsa@montanatours.hu

Tel: +36 62 551 991

Mobil: +36 30 571 6499

 

    

Beke Dóra

 

E-mail: beke.dora@montanatours.hu

Tel: +36 62 551 991

Mobil: +36 30 689 7997

 

Irodánk