Besízés | Murau

KARÁCSONY ELŐTTI BESÍZÉS | MURAU

Időpontja: 2023. december 16-20.
szombattól szerdáig

Letölthető verzió (PDF) >>

 

Közel 500 fős hangulatos sítábor!
 
Kedvezményes szállás + síbérlet ár 15–25 éves korú ifi gyerekeknek is!!!
 
Speciális családi síbérlet kedvezmény: felnőtt 3-, illetve 4-napos síbérlethez INGYENES gyermek síbérletet adunk!
(Érvényes: 2008-2017 között született gyermekekre, 2018 után született gyerekeknek eleve ingyenes)
 

 
Síoktatás
25 éves tapasztalattal ajánljuk MURAU-Kreischberg pályáit, mely minden sítudásnak megfelelő hóbiztos pályarendszer, ideális családi sítáborok helyszínére, hiszen kitűnő terep síoktatásra.
A síoktatásról hivatalos, nemzetközi síoktatói diplomával rendelkező oktatók gondoskodnak, ezért a legújabb technikák, legkorszerűbb oktatási módszereket alkalmazzák. Nagy hangsúlyt fektetünk a felnőtt síoktatásra is! Sí és snowboard oktatás profi oktatói csapattal gyerekeknek és felnőtteknek, minden tudásszinten Az oktatás minden tudás szinten napi 2x2 órában történik délelőtt, délután, pontos csoport beosztással. Az oktatás az érkezés utáni napon reggel 10 órakor kezdődik, az utolsó napon csak délelőtt van oktatás 12.00-ig. A síoktatás alsó korhatára 4 év, míg a snowboard tanulás alsó korhatára 7-8 év. Munkatársaink jelentkezéskor felvesznek pár információt a sítudásra vonatkozóan, hogy egy viszonylag pontos előzetes felméréssel, a lehető leggyorsabban menjen a csoport beosztás. A maximum 8 fős csoportokat az első nap délelőtt történő szintfelmérés alapján, tudás illetve kor szerint osztjuk szét. 
 
Síverseny
Gyermekeknek izgalmas síversenyt rendezünk, melyet ünnepélyes díjkiosztóval és apré ski partyval koronázunk meg.
 
Programok
Pezsgős Hütte party vendégművésszel a központi étterem teraszán SÍOKTATÓK bemutatkozása, szakmai ínyencségek, SÍVERSENY ünnepélyes díjkiosztóval, este RETRO BULI DJ Kecsával. Vendégművész: Jász Andris, szaxofonos.

SZÁLLÁS AJÁNLATOK

Kreischberg Suites (pályaszállás) >>

Ferienpark Alps Resort apartmanok **** (pályaszállás) >>

Club Hotel Apartman Kreischberg **** (pályaszállás) >>

Relax Resort Kreischberg **** (pályaszállás) >>

Alpenblick Hotel **** >>

Murau:

Síterep adatok:

Magasság: 868 - 2118 m
Szintkülönbség: 1250 m
Sípályák hossza: 3,7 km
Távolság Bp-től: 450 km

Pályák:

42 km
16 km
17 km
9 km

Felvonók:

3 db
4 db
6 db

Síterep leírás:

Kreischberg Ausztria egyik legjobban üzemeltetett és leghóbiztosabb pályája!
Kreischberget akár a legek hegyének is nevezhetnénk. Itt található ugyanis Stájerország leghosszabb (3,7 km) kabinos felvonója, mely két szakaszon 903 m szintkülönbséget tesz meg, és egy óra alatt 1.800 személyt képes szállítani, valamint a tartomány legnagyobb területű (250 000 m2) víztározója, melyből a korszerű hóágyúkat táplálják. A működésükhöz szükséges vizet 80 km-nyi vízvezeték szállítja a 80 hóágyúhoz. A rendelkezésre álló erőforrásoknak köszönhető, hogy a sírégió 90%-a síelhető kevésbé hideg időben is. Az elmúlt szezon is bebizonyított, hogy Kreischbergre mindig lehet számítani. Mikor minden helyen komoly hóhiánnyal küszködtek a pályák, akkor december elején és még március végén is remek, minőségi hó és kitűnően kezelt pályák várták a síelni és snowboardozni vágyókat.
Különlegességnek számít néhány éve a 10 személyes kabinos lift, mellyel a csúcsra lehet feljutni az alsó völgy állomástól. Kreischberg széles pályái kiválóan alkalmasak a carving technika gyakorlására. A pályarendszer alsó szakaszát, mely egy hoszszú fekete pálya, csak haladóknak ajánljuk. Kevésbé gyakorlottak inkább válasszák a biztonságos kabinos liftet a völgybe való közlekedéshez. A kicsiknek számos attrakcióval (snowtubing, dinópark, trambulin) igyekeznek színesebbé tenni a síelést.
Természetesen a snowboardosokra is gondoltak: snowpark ugratókkal, a kreischbergi sípályák alján található Európa legnagyobb természetes félcsöve, ami a snowboard világbajnokság helyszíne is volt egyben.